Selecteer een pagina

Over ons

For People Company

For People Company voor uw Human Capital is in juni 2006 als nieuwe zakelijke dienstverlener voor Career Management Services, Talentmanagement, Coaching en Business coaching tot de markt toegetreden. Wij staan voor wederzijdse duurzame verbindingen, vrijheid en zelfverantwoordelijkheid van handelen. Centraal in onze ‘Why’ staat alerte ontvankelijkheid voor de behoeften van onze klanten!

Voorloper van de For People Company was Bureau ABER, het eerste bureau van Friederike Korte (owner), gericht op Loopbaanadvisering. Hiermee bediende zij in de jaren 1993 tot 1997 in een vroege vorm van “hybride werken” naast haar werkzaamheden als consultant in loondienstverband professionals in hun loopbaanontwikkeling. Haar ervaring met de dagelijkse praktijk in het MKB, met de projecten die zij voor diverse organisaties en overheid uitvoerde, en haar werk met en voor vele particuliere klanten, overtuigde haar in 2006 ervan, dat de zakelijke markt vroeg om zakelijk aanbod in persoonlijke aandacht!

Vanuit de For People Company werken wij in netwerkverband met een selecte groep van professionele partners. Voordat owner/ DgA Friederike Korte de For People Company daarom in 2006 oprichtte, was zij als consultant en projectmanager werkzaam geweest bij o.a. Nicolaï Lourens & Tabak, het Small Business Center, diverse opdrachtgevers in Welzijn en Zorg, zoals Stiel, GAK, UWV, Welzijnsstichting Friesland, Amsterdams Sociaal-cultureel werk en Verslavingszorg Noord-Nederland. Meer over Friederike Korte, wie zij is, welke leerschool zij doorlopen heeft en welke expertise zij vertegenwoordigt, daarover leest U in haar profiel.

Friederike Korte

Friederike Korte

Owner / DGA

“Wij staan voor wederzijdse duurzame verbindingen, vrijheid en zelfverantwoordelijkheid van handelen.”

Onze bedrijfsfilosofie

Wij zijn ervan overtuigd dat de gezonde toekomst van ieder bedrijf en iedere organisatie met haar mensen in de wederzijdse respectvolle houding en de bewuste erkenning van wederzijdse afhankelijkheid ligt. For People Company wil daarom graag haar beste bijdrage leveren aan de zo optimaal mogelijke ontwikkeling van ieders professie én persoonlijkheid, aan samenwerking tussen de mensen in het bedrijf, aan het bedrijf, de bedrijfsprocessen en het management. Immers, ieder mens die zichzelf gelukkig en gezond voelt in en met zijn werk, gunt het ook gauw een ander. Daarom werken wij met iedereen, in alle rollen en op alle ‘levels’, wij ontwikkelen mensen! En van daaruit is onze missie toekomst-georiënteerd professioneel en persoonlijk personeelsmanagement. Vertaald in aanbod voor de mensen in organisaties. Aanbod dat van systemen en tools weer middelen maakt in plaats van doelen. Waar ruimte is voor bewustzijn en plezier. Waar nuchterheid naast betrokkenheid staat. Waar “winst” iets is wat mens én organisatie ten dienste staat. Aanbod voor wie de moeite neemt om steeds te blijven leren. Aanbod voor wie openheid en onzekerheid aandurft. Aanbod voor wie kiest voor investeren in Human Capital.

CONTACT

For People Company MACHLAAN 5 9761 TK GRONINGEN AIRPORT phone: +31(0)50-3136633 mobile: +31(0)6-45026080

VOLG ONS

Share This