Selecteer een pagina

Diensten

For People Company, uw zakelijke dienstverlener

Career Management Services

Uw blik verfrissend naar buiten, zijwaarts of omhoog richten: hier gaat het om uw rol(len), positie en functieontwikkeling in de loopbaan en huidige werkomgeving. Doel is review, waardering van het loopbaan pad en vaststellen van uw koers naar de toekomst.
U gaat vervolgens werken aan uw arbeidsmarktkennis, netwerk- en community verbreding (op basis van de loopbaankoers), ontwikkelt of verfijnt uw loopbaan-zelfsturingscompetenties.
We maken tijdens het traject bewust ruimte voor bezinning op “individual meaning & needs” voor uw career development.

Individueel Ontwikkeladvies

Kies jij ervoor met oprechte motivatie bij fpc jouw (gesubsidieerde) Loopbaan-Ontwikkeladvies aan te gaan? Wij helpen jou met de beste arbeidsmarktscan voor ‘NL leert door’! U gaat met behulp van tools & tests en individuele gesprekken aan de slag. Wij brengen samen vervolgens ook uw arbeidsmarktwaarde gerelateerd aan uw talent in kaart en ontwerpen mogelijke loopbanen voor uw toekomst.

Vul nu op het contactformulier voor- en achternaam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, huidige functie of rol, huidige werkgever of opdrachtgever in en bevestig, dat u graag via for people company in aanmerking komt voor de tijdelijke subsidieregeling “NL leert door” met inzet van een voor u kostenvrij Ontwikkeladvies. Wij nemen n.a.v. die mail telefonisch contact op om het eerste gesprek in te plannen en enkele aanvullende gegevens in kaart te brengen.
Wees welkom!

Career Support Internationals

Facilitating Careers in the North of the Netherlands! For People Company provides individual professionals from all over the world with relevant skills and knowledge about labour market, planning careers and obtaining meaningful work. A specialisme is opening up network en doors for you, so you can built up your own, relevant network on it. We provide different clients with Career support services for their international workers and help companies with onboarding international talent where there is no corportate infrastructure to do so. Why? Quite easy explenation: Owner of FPC, Mrs. Korte, came to the Netherlands in 1979 as an ‘international student’ and has a lot of intercultural experience on top of her business and professional expertise.

Executive Coaching

Managen van anderen en organisaties, een complex en ingewikkeld dagelijks proces.

Jezelf kennen én kunnen managen als aansturende vrouw of man, gaat daaraan vooraf. De coach is uw reflectiepunt, derde factor in het spel tussen de organisatie en u, die u nodig heeft om te ontwikkelen. De observator, de spiegel, de ontwikkelaar, de provocateur, de luisteraar, de motivator. Het is een kwestie van tijd voordat coaching een continu onderdeel van “performen” zal zijn.

In onze visie ligt de werkelijke toekomst van iedere “combinatie” = van iedere organisatie en haar medewerkers in een wederzijdse respectvolle houding en bewuste erkenning van de wederzijdse afhankelijkheid. In die afhankelijkheid is de blik vaak op elkaar gericht en dient daarom juist de (zelf)reflectie georganiseerd, het perspectief naar buiten verlegd en geleerd te worden ándere blikwinkels te benutten. Dat bieden wij u.

Coaching voor Professionals

Professionals maatwerkgericht naar de kern van hun hulpvraag en probleem leiden, daar gaat het om. Vervolgens simpele, maar werkzame oefeningen inzetten welke nieuw inzicht verschaffen. Als de kandidaat dan vervolgens (bekende) situaties vanuit (nieuw) besef en met hervonden kracht en energie aangaat, hebben wij ons werk goed gedaan.

Business Coaching

Als DGA, eigenaar, directeur, managing director, eindverantwoordelijke voor een plant ben je dagelijks voor je bedrijf, de prestaties, resultaten en de mensen verantwoordelijk. Vooral in MKB bedrijven kan de dagelijkse druk hiervan zodanig zijn, dat er weinig gestructureerde ruimte en tijd blijft voor vragen die in de businessontwikkeling direct te maken hebben met wie u zelf bent. De ene directeur is de andere immers niet! In Business Coaching onderzoeken we samen de samenhang tussen wie u enerzijds bent, altijd al was en waar naartoe u onderweg bent, met anderzijds wat uw bedrijf is, altijd al was en waar naartoe het onderweg is. Bewuste vitalisering en begrip van die samenhang is het doel.

CONTACT

For People Company MACHLAAN 5 9761 TK GRONINGEN AIRPORT phone: +31(0)50-3136633 mobile: +31(0)6-45026080

VOLG ONS

Share This