Selecteer een pagina

Wat klanten zeggen

“Het was een belangrijke stap voor mij om dit traject in te gaan, met uiteindelijk een bijzonder resultaat. In het proces heb ik mezelf beter leren waarderen en mezelf beter op de voorgrond gezet. Mede door jouw coaching en weg wijzende hulp heb ik me in een lastige situatie staande weten te houden, daar ben ik trots op! Ik ben je ontzettend dankbaar voor wat je voor mij hebt betekend in mijn transitie naar mijn nieuwe baan!”

HBO professional transitie evenementen business naar IT

Klantbeoordelingsscore: 9,6

“Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject dat ik bij Friederike doorlopen heb. Zij heeft mij zeer adequaat op het goede spoor gezet en mij in contact laten komen met de juiste mensen uit haar (uitgebreide) netwerk. Wat ik vooral erg op prijs heb gesteld is haar belangstelling en vasthoudendheid. Friederike heeft de unieke eigenschap dat ze op het juiste tijdstip (dwz: net als je een duwtje nodig hebt) even contact zoekt en motiveert door te gaan. Ik heb zelf niet veel ervaring met coaching maar ik weet zeker dat er niet veel coaches zijn die zo integer, positief en “dedicated” hun werk doen als Friederike.  Kortom, voor mij persoonlijk is het werk van Friederike zeer nuttig geweest!”

MKB 20+ , Highttec ondernemer & businessowner, PhD profile

Klantbeoorelingsscore: 9,3

“Heb het traject als zeer positief ervaren. Terughalen en reflecteren op wat je tot nu toe gedaan hebt, wat dat voor je betekende, zet je weer op het spoor wat je het leukste vindt, wat bij je past en waar je goed in bent. Soms best confronterende tools brengen je dichter bij jezelf. Werken met reflectie over het waarom van keuzes, heldere trajectplanning en logboeken van sessies werken fijn. Friederike heeft veel kennis van zaken, groot netwerk, kan erg goed verbindingen leggen, middelen aanreiken om tot het gewenste resultaat te komen.”

Verbinder, Strateeg, Industrie, Automatisering, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technisch dienstverlener, Initiator

Klantbeoordelingsscore: 9,6

“Ik maakte als leidinggevende van een grote afdeling van een ambtelijke uitvoeringsorganisatie de overstap naar een baan als interim manager. Deze stap kwam mede voort uit mijn behoefte aan herbezinning, reflectie op mijn professionele normen, waarden en drijfveren. Ik zocht een coach die mij bij dat proces, de overstap ve reguliere functie naar een veel minder voorspelbaar werkzaam leven, kon begeleiden. Aanvankelijk werkten we heel planmatig ah orderen vd  “essentialia” in mijn leven en het (her) profileren van mijn professionele kennis en ervaring. Friederike is hierbij voor mij enorm behulpzaam geweest: zij was in staat in hele korte tijd een vertrouwensband op te bouwen en vanuit haar professionele achtergrond de juiste coachingsvragen te stellen. Dat heeft voor mij tot een herformulering van mijn doelen geleid. Na een periode van vaste coachingsuren, spar ik vooral bd voorbereiding van belangrijke keuzes – meestal telefonisch – met haar en geeft zij directe feedback op de door mij aangevoerde punten. Dat is voor mij heel waardevol. Daarnaast betrekt Friederike mij in haar grote netwerk en dat heeft mij inmiddels een aantal waardevolle contacten opgeleverd.”

Rijksambtenaar, Manager, Lg

Klantbeoordelingsscore: 8,7

“Positief, scherp en to the point! Friederike ziet je kwaliteit én positie en laat jezelf je weg daarnaar (soms her-) ontdekken. Soms is het nodig om jezelf opnieuw te ontdekken of uit te vinden. Friederike stuurt hier professioneel op soms onnavolgbare wijze op. Unique (SP)!”

Sitedirector, Manager, BusinessDevelopment Maakindustrie

Klantbeoordelingsscore: 9,7

“Friederike heeft mij in 2016 uitstekend begeleid in het vinden van een nieuw perspectief. Uitstekende vakvrouw met een breed en actueel netwerk.”

Senior Loopbaanspecialist, Commerciele Dienstverlening

Klantbeoordelingsscore: 9,6

CONTACT

For People Company MACHLAAN 5 9761 TK GRONINGEN AIRPORT phone: +31(0)50-3136633 mobile: +31(0)6-45026080

VOLG ONS

Share This